Størrelsesanvisninger

Få hjælp til at finde den rette størrelse her. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Armbånd:

Det er jo lidt en smags sag hvor stramt man ønsker sit armbånd til at sidde, personligt kan jeg bedst lide at det sidder rimelig godt til. Jeg forslår du enten finder et gammelt armbånd i dine gemmer, som du syntes sidder rigtig godt på dit håndled, -for at give et realistisk billed i forhold til dit nye armbånd, skal de to helst være lavet i samme matariale, da et hårdt sølvarmbånd jo ikke smyger sig på samme måde som et læder-armbånd. Når du har fundet et armbånd i gemmerne, der er af samme materiale som dit nye armbånd, måler du dette, og ser hvordan det passer med målet på det armbånd i min shop du er interesseret i. Hvis ikke du har et armbånd i det materiale som du ønsker dit nye i, tager du simpelthen et målebånd og måler dit håndled. Alle mål i min shop er angivet i mm. Hvis det armbånd i min shop du ønsker at købe er et fast armbånd hele vejen rundt, altså at det ikke kan åbnes, skal det jo kunne komme ned over din hånd. –Du ”folder din hånd sammen”, så den fylder mindst muligt og måler hånden i denne position. Sammenligner det med målene på armbåndet i shoppen, hvis målet omkring din sammenfoldede hånd er ca det samme eller mindre end målet på armbåndet, kan du passe det. Ellers har vi jo selvfølgelig fuld returret i 14 dage efter købet!

Finger-ringe:

Ring størrelse angives i mm, det vil sige en ring størrelse 55, angiver at der er 55 mm rundt om denne finger. Hvis du ikkehar en professionel ring-måler, og ja hvem har det? Kan du tage et stykke sy-tråd binde det løst om din finger, ikke slaske, -bare løst/let. Derefter klipper du tråden af og måler den. Så har du din ring størrelse. Hvis ringen du ønsker har en kraftig ringskinde, altså hvis den er mere end 6 mm bred, vil jeg forslå at du vælger en ring der er ca 2-3 mm større end din ring størrelse angiver. Hvis du på nogen måde er i tvivl, så send min en personlig besked, så vil jeg hjælpe dig så godt jeg kan. Ellers har vi jo selvfølgelig fuld returret 14 dage efter købet. Hvis du har forelsket dig i en ring, men den ikke findes i din størrelse, laver jeg gerne en i samme design, der passer dig! Bare send mig en personlig besked, så finder vi ud af det!

Halskæder:

En halskæde er et smykke der ikke kræver men præcis størrelse, med mindre selvfølgelig at det er mere et tætsiddende ”halsbånd”. Ligesom alle vores andre smykker vil længden på halskæden være angivet i mm.

Så mål for en sikkerheds skyld din hals og vurder selv om den givende halskæde vil passe dig. Hvis du kunne tænke dig et specielt design på en længere eller kortere kæde så skriv en personlig besked til mig, så finder vi ud af det!

Øreringe:

Igen et smykke der ikke kræver en præcis størrelse. Dog kan man jo føle sig mere eller mindre godt tilpas med eksempelvis lange eller korte øreringe. Under de forskellige øreringe vil det altid fremgå en beskrivelse af smykkets størrelse, angivet i mm. Så er det op til dig selv at vurdere om det vil passe netop til dig. Hvis der er et specielt øreringe design du kan lide men ønsker øreringene mindre eller større, så send mig en personlig bedsked, så ser jeg på om det er muligt at konvatere designet. I de fleste tilfælde er det bestemt en mulighed.

No comments yet.

Skriv et svar