Specialfremstilling af Smykker

laura-halskæde 2Special fremstillede personlige smykker

Har du en ide til et personligt smykke til dig selv eller en du holder af, er det noget vi kan hjælpe dig med. Send os en personlig meddelelse omkring hvad du ønsker lavet, gerne med foto af noget du er inspireret af og gerne et foto af den person der skal modtage smykket.

Hvis du hellere vil have mit design bud på et smykker er det bestemt også noget vi kan hjælpe med. Inden du bestiller så læs denne vejledning:

  1. Send mig en personlig meddelelse, der beskriver, hvad du ønsker lavet
  2. Jeg ser på dine ønsker og vurderer om det er noget jeg kan hjælpe med, i så fald laver jeg en udførlig design beskrivelse. Herefter aftaler vi hvilke materialer du ønsker brugt; sølv, guld  og evt. hvilken lødighedsgrad du ønsker, (lødighed=hvilken karat der bruges). Vi aftaler om der skal sten på smykket, og hvilke. 
  3. Jeg beregner prisen, og vi redigerer eventuelt i designet, hvis du ønsker smykket enten billigere eller dyrere. 
  4. Når vi er helt enige om smykkets design og pris, er det tid til at du som kunde endeligt skal godkende smykket og designet. Hvis det er et smykke i guld, der samlet vil koste over kr. 4000 laver jeg gerne et prøvesmykke i et billigt materiale, så du kan få en 100% fornemmelse af det endelige smykke.
  5. Smykket er endelig godkendt af dig, når du har indbetalt 50% af smykkets endelige pris. Det vil sige, hvis det er et smykke til kr 1000,- betaler du kr 500,- inden jeg går i gang, og de resterede kr 500,- når smykket er færdigt.
  6. På specialt fremstillede smykker, skal du som kunde regne med en leveringstid på ca tre uger. Det er først efter din godkendelse og indbetaling , at jeg kan bestille de materialer jeg skal bruge. Derfor skal du regne med tre uger inden du kan have smykket hjemme hos dig. I mange tilfælde vil det være muligt at levere før, men da jeg er afhænig af mine metal-leverandøre, tager jeg mig mine forbehold.
  7. NÅR KUNDEN BESTILLER OG GODKENDER ET SPECIALFREMSTILLET SMYKKE, FRASIGER KUNDEN SIG RET TIL DE 14 DAGES FORTRYDELSESRET. Grunden er den, at det er meget svært for mig at sælge et smykke til en anden end den person smykket er lavet til, som oftest vil det nemlig skille sig ud fra mine egne kollektioner. Det er jo netop også dét, der gør et personligt smykke så specielt.

Alle mine smykker er lavet i ædelmetaller, der er under kontrol af Dansk ædelmetal institut www.force.dk mit stempelnavn er LINN, alle smykker der vejer over tre gram er stemplet med mit navnestempel, som garanterer ægtheden i det angivne lødigheds-stempel. Hvis et smykke er lavet af flere forskellige ædelmetaller, fx både guld og sølv, vil smykket altid være stemplet med den laveste lødighed der indgår i smykket. Så hvis smykket er lavet af guld og sølv, vil smykket altid være stemplet som et sølvsmykke. Lige ledes vil et sølvsmykke der er forgyldt med 24 karat guld, også altid være stemplet som et sølvsmykke. Dette vil altid fremgå i smykke beskrivelserne.

Inden du køber et smykke anbefaler vi, at du er sikker på at du ikke er allergisk over for smykker i ædelmetal. Det mest almindelige er dog, at være allergisk over for ikke-ædelmetaller.

No comments yet.

Skriv et svar