Om LinnLenna

Hele mit liv har jeg fundet den sande glæde og evige inspiration i naturens former, kombinationer og farvesammensætninger.

Da mit smykke-eventyr tog sin spæde begyndelse for 10 år siden, var det da også naturen og alle de overjordiske væsner der bor i den, der kaldte på mig.

Jeg har altid haft det sådan, at så snart jeg sætter mig ved mit arbejdsbord, springer eventyret ud af alt omkring mig. Ideerne kommer til mig fra steder jeg ikke ved hvor, men jeg ved jeg føler mig hjemme her.

En del år skulle gå før jeg fandt modet til at gå efter min drøm, at begynde min egen virksomhed, med den personlige smykkefremstilling i centrum.

Jeg er uddannet klassisk sanger, arbejder stadig med sangen, i form af koncerter og andre solistopgaver (det kan du læse lidt om her). Ligeledes har jeg i 10 år arbejdet som selvlært blomsterdekoratør. Arbejdet med blomsterne er ligeledes meget inspirrende for mit arbejde med smykkerne.

Min personlige drøm er at forene disse tre kunstformer i mit virke. Det er hvad der sker lige nu.

I forhold til smykkerne arbejder jeg kun i sølv og guld, og med ægte sten og halvædelsten. Jeg bruger kun konfliktfrie diamanter, og jeg bruger kun ædelmetaller der er forarbejdet/udvundet med omtanke for miljøet.

En af mine specialiteter og yndlingsopgaver er at lave personlige smykker, tilpasset og lavet til den enkelte. Fx. konfirmations-smykker, bryllups-smykker, kæreste-smykker, smykker til mærkedage, dåbssmykker, eller bare en særlig gave til dig selv eller en du holder af.

Lad eventyret begynde…

Comments are closed.