Persondatapolitik

Privatliv/Persondatapolitik
LinnLenna benytter cookies. Shop funktionen placerer en lille tekstfil på din computer, således indhold at kurv o.lign. huskes.

Foruden dette, benytter vi Google Analytics, hvilket fungerer på samme måde som øvrige cookies, hvilket giver os mulighed for at forbedre e-butikken: Ved at iagttage hvordan besøgende kommer og går på siden. Siden virker ikke ordentlig, såfremt cookies på din computer er slået fra, så du bliver vel nærmest nød til at finde et andet sted at kigge smykker hvis du er utryg ved den slags.

Betaling foretages via QuickPay, der er en af Danmarks mest seriøse udbydere af betalingsgateways. Vi gemmer og håndterer ikke betalingsoplysninger. Vi videresælger ikke, og kommer aldrig til det, dine personlige oplysninger.

For at du kan indgå aftale med os på LinnLenna, har vi brug for følgende oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Linn Lenna Smykkekunst og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Linn Lenna har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige er Linn Lenna.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til LinnLenna.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos LinnLenna.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed skal gøres gennem kontaktformularen.

Comments are closed.